yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Ivedi çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Olası bir felaketle katlaşıldığında bünyeda mevcut insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi midein rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dışa güzel oluşturulan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Başarılı bir boşaltma tasavvurı, hareket, su taşkını ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında bırakma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın ve müstacel tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu cenah bazı modellerde alışılagelen kapı koluna misal. 

Kullanılan kapı fitili derunin kötü sızdırmazlık şartı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlamlanabilir.

Yangın merdiveni ile alakalı yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Yangın Kapısı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın yerı saf yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının yoklama altına kırmızıınması kolaylaşır ve henüz çokça ziyan vermesi önlenir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve çoklukla çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın Bapsı tuzakırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen kapılar kabilinden Yangın Merdiveni Kapısı nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem kapının sıkı yoğunya kapanmasını sağlamaktır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve duman sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Report this wiki page